Teardown is looking for new bass guitar player

Teardown-Pub-Katse-Rock-Metal-tour-7

We have announcement to make: unfortunately one of our original members Mika ”Laba” Laine has left Teardown for personal reasons. We thank him for all these years and great memories together! Because of this, Teardown is looking for new bass guitar player.

In Finnish:
Haussa on osaava basisti Teardown yhtyeeseen. Tiedossa on rock-keikkoja kuin myös akustisia vetoja Suomessa ja pitkin Eurooppaa. Suunnitelmissa on myös suunnata studioon vuoden 2016 puolella. Keikoille kaivataan energistä kaveria, jonka lavapresenssi pysyy muun porukan moshauksen mukana. Omaat esim.  5-kielisen basson salat,  jolla kurkotut kunnolla alarekisterin puolelle ja olet myös valmis osallistumaan sävellystyöhön aktiivisesti.

Teardown tarjoaa sinulle huippuporukan, jossa soittaa ja toteuttaa itseään,  paskat keikkaliksat ja kämäset transportaatiovälineet. Treenikämppä sijaitsee Pyhäjärvellä, kyytimahdollisuus pääkaupunkiseudulta tai Jyväskylästä. Lisätietoa voi kysellä viestittämällä osoitteeseen: teardownband@gmail.com tai puhelimitse 050 342 5490/Ahmaoja