Teardown live at Narva 3.4.2015 Metal invasion Tour pt.1

 

Teardown-Live-at-RoRo-artclub-Narva-Estonia

Kynsiä on jyrsitty kuin hullu puurolautasta kun reissua venattu. Eli keikkailu-vieroitusoireet on suhteellisen väkevät jälleen kun tässä ei juurikaan olla tehty keikkoja. Tällä kertaa lämästään 3-akselinen täysverinen keikkabussi alle Vuolla:n kanssa ja huitastaan lätäkön yli Viron maalle. Mestari Pantteri-Harri äänimiehenä – asetelmat on helvetin suloisat. Kolme jenkkaa putkeen olisi tiedossa, kaksi Viron maalla ja kolmas sitten Tamperkeleessa, jossa itseasiassa ei kertaakaan olla Teardownin kanssa käyty soittamassa jostain syystä…melkeen voi sanoa että suurin osa mestoista ollaan tähän asti käyty (tai ainakin siltä tuntuu) mutta Tampere ei ole vielä tullut tielle.

Reissun listana tällä kertaa
3.4. RORO-Artclub, Narva, Estonia
4.4. Rockstar´s, Talinna, Estonia
5.4. Stage&Bar Herwood, Tampere

 

To 2.3.2015 roudaus ja lähtö Lutakosta klo 23.00

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-0
” Jahti alkakoon, lastit lentäköön”

Katja, Arto ja Pantteri-Harri valahti Halssilan himalajalle siinä illasta Haapajärvi/Oulu akselilta. Marssina nyt illasta sukkelat roudaukset Doc ventures – bussiin ja lähtö ison kirkon satamaan lauttajahtiin.

Huosut -check, Possu-check, kiisseli -check check. Tällit Lutakossa tuntia vaille puoltayötä, kamat messiin ja itketään mitä jäi. Ja niin vittu jäi, Facebook tapahtumissa huudetut ”free posters, come  come” – promon itse julisteet tietty perkele jäi Halssilaan. Noh ei siinä, piirretäänkö ite posterit kakkapaperiin? Ei. Haetaan. Joonas siinä sarkastisesti tokas paljon nähneenä että ”Oho ompa helvetin ylläri että muusikko unohtaa jotain”. Korrekti mies, se on yllätys…joka helvetin kerta. Siitäpä sitten Himalajaa kohti, läski-hölkkä eli Allekirjoittaneen 100metrin ylämäki-spurtti ja alamäki liuku. Voi jeesus sentään. Kunto kasvaa – liikaa. Sielua hengästyttää. Kuten asiaan kuuluu, leikkimielellä vähän kiisseliä, jotta matka taittuu kohti satamaa.

Ainiin, kusilaari ei ole käytössä, ”voe ehanata, hana”. Hikivirtaa, ABC:t ovat kuin aavikon kangastukset mielessä, kaikki käy, kellää pulloa, korkki on option ja haaste ujolle pissalle. Ihan vitun hyvä diili vittu, Maksettiin tästä vessastakin mitä ei ole ”sattunesta syistä”. Pistäkää enskerran ennakkoon mielellään vittu mitä diiliin oikeasti kuuluu niin katon maksanko sulle dollareita perkele. Diilit on diilejä, jos niihin ei luottamita niin mihin on vittu oikeesti?

Aamusta sitten sukkelaan lauttaan, Joonas ruoria hempeästi kosketellen. Kerrassaan yhtä mielyttävää on aina lautan Karaoke. Muut käyttää karaokea nolatakseen ittensä, meillä sentään on bookattuna muutamat jenkat tätä varten. Oink oink bitches. Tyttäret siinä popsautteli skumpat humpalle huuleen ja valmiina Tyttö-terroriin. Hyvin tehty.

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-3

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-5
” Kalle Kuula äänestää Super-Alkon eduskuntaan ”

Toivottu supreme-alko jäi nyt saavuttamatta lautalta ulostuessamme. Fak. Ainiin, Suru-humppa hetkittäinen..mutta terve vaan Tallinna. Tilanne checkit Emphasis Katyan kanssa luuritse että missä mennään. Täälä ollaan -check. Valoa kohti, eli Narvaa. Kumma homma kun ei edes huokailuta erityisemmin yöliset pullon koplailut. Voiko niin että julisteitten haku eilen Halssilan rinteellä olisi tuonut turnauskuntoa lisää? Epäilemättä – ehkä, ehkä ei, ketä vittu kiinnostaa.. Hyvä fiilis, mennään tällä nyt.

Sieraimissa Narvan haju, navikaattoria kohti ja hatusta kiinni, kohta nimittäin rapsutetaan huoltoasemalta ostettu epäluonnollinen luontoarpa….joo joo. Tää reissu maksaa vitusti, joten jollakai sitä tili pitää tehdä. Aika ottaa minitirsat tässä välissä, kuten näillä reissuilla on suotavaa tehä, eli kun vaan saumaa kiisseli, kylelleen tai kumpikin multitasking.

Matkaa reilut 200km, eli siis ei mitään. Allekirjoittanut heräs kallounien kesken että isoa ärräpäätä lentää ihan vitusti kolmen akselin mitalta ja tukka hulmuaa huokailujen tuulessa. Mitäh? Joko ollaan Narvassa?  Mitä nyt kun taivaallekkin nousee kuvitteeliset myrskypilvet? DocuSeikkailia bussi päätti jäädä sitten tien varteen. Harri-Panther vaihtelee sulakkeita, arvontaa, voi vittu tähänkö tämä nyt sitten jäi?

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-6

Paniikki soittoja Katyalle ” Guess what, our bus just broke down. Any ideas?” Siitäpä sitten neuvokas Katya alko hommaamaan paikalliselta bussifirmalta dösää alle. Vittu mitä kaaosta saatana. Tietty sopivasti kun Katyan säätö-setti oli 100% done, niin DocuSeikkailijalle saatiin vähän vaihdetta silmään. Noh hyvä näin, mitä tänään säädettäisiin perkele? Katya porukka vetäs uukkarin kesken matkan. Ei hyvä. Noh aikaa tähän vierähti vain arviolta 2-3h ja mitenkään vitullinen kiire kun ei ole niin ehkä kinkaten saadaan maaliin Narvaan ja kuulemma korjaajata tulee sinnepäähän. Kai. Ihan mielellään tietty.

Metal invasion Tour pt.1
Teardown, Vuolla, Feverheat live at RORO-Artclub, Narva (Estonia) 3.4.2015

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-7

Viimeksi Narvassa oltiin Soulfallenin kanssa vuonna kesällä 2010. Mesta muistikuvien mukaan on sama kuin about neljä vuotta sitten. Tällä kertaa ei vedetä pihalla olevan ”getton” puitteissa vaan laitetaan lauteet kuumiksi sisätiloissa. Näkeepähän tämänkin puolen, sillä mestahan on aivan käsittömän siisti seikkailu keikkasalin puolesta. Tulee mieleen vähän tälläset tasoloikka pelit, sillä asiat on monessa tasossa. Vanhan arvostetun ”Stollemaiset” portaat kantaa yläkertaan pelimannivehkeet.

Hyi vittu kunto loppuu kun on tälläinen henkisesti läski. Pantteri kääntämään ruuwia pöydälle ja soundchekkiä. Jep, tällä mennään. Huhuu kuuleeko New jorkki? Vähän mutea lisää. Mesta tarjos sapuskat, eli makkara-perunat ja vitullinen luolamies-mode tuuppaus itse kullakin kun ei tässä kerennyt juuri tuota kulinarismia harrastella tähän asti järkevissä määrin ”Awawawawa ugugugu ararara uggg Maggarah”, friiiieeend.. Kolmioleivät ovat varoitusmerkki myös perstoiminnalle – varo, vaara!

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-8
” Paikallinen tuoppi-hai lämäs välillä tiukempaa vaihetta käpälällään – silitä ja koe…ja peru keikka sen jälkeen 9-sormisena”

Tänä iltana aloittaa FeverHeat sovitulla n. 30+ keikkasetillä,45min on myös ok. Sitten Vuokkoset riipasee oman mahtisettinsä (se on muuten vitun hyvä setti) ja viimeisenä ennen kun porukka sammuu ja muutenkin unohtaa nimen, joka soittaa, Teardown uusilla viisuillaan. Se on julmettu suunnitelma.

In Finnish Rally English: Katya, who made the all promos in Narva did absolutely great job! I saw that lots and lots people came in and you did absolytely best job ever! There is no words to measure the respect what this woman needs. Katya (from band Emphasis) is and always the light of hope for other Finnish bands, Thank you so much for everything.

Noniin, sitten tinttaa kehiin ongelmat. Aikansa kun sietää ongelmia niin niille pitäneen tehdä jotain. Sovittu 30-45min setti Fever heatin kanssa oli ehto, jolla heidät otettiin messiin. Kateltiin kelloa että kohta on mennyt 1.5 tuntia. Allekirjoittanut hieman hermostui, en ole todellakaan ylpeä siitä mutta hermostuin. Tämä nimittäin meenaa sitä että Vuolla vetää keikan ok mutta aikaa jää Teardownille jo nyt niin vitun vajaan setin. Kävin Katyalle huitomassa että ”Stop stop” ja hirvee kaaos päässä. Vittu en tänne asti tule parin biisin takia. En voi Kanssa Humppaajia pettää. Ja mitä Suomalainen mies tekee kannon nokassa on: räyhää niin kauan että hommat korjaantuu ja juo viinaa vitutukseen. Sori vaan kaikille sivullisille damageille. Mun mielestä sopimukset on sopimuksia, ja kun niiden ylle kustaan hymypäin – minä suutun saatana. Ovi pamahtaa.

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-11-vuolla

Noh, koitti Vuollan aika. Koitti Ilarin presentaatio lavalla huppu silmillä. Vuokkoset rulaa. Mahti-Ville on mahtimies ei jumalauta. Rakkautta pitkästi kullin mitan kuuhun. Ihmeen hyvin jyräs yhellä skeballa. Pojat ja tytär viskas aivan vitun hyvän vedon Narvaan. Onneksi olkoon Narva että kuulitte Vuollan.

Vuokkoset lopetti, paniikki iskee koska kaikki on hukassa kaaoksen maisesta illasta. Missä on kitara? Mitenkähän tästä nyt saadaan pakka kasaan saatana?  Niin vitunmoinen halu ei kumminkaan oikeuta ylilyöntejä. Löyty. Montakohan biisiä keretään vetää? Kaks biisiä? Vai jopa kolekko? Haistakaa vittu sanon. Tänään soitetaan kokosetti ja sillä selvä. Säännöt muuttuu kun sille lähetään.

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-9

Ilmeni kuitenkin että Teardown pikku tauon jälkeen on saatanan kova vaikka itse sanon ja tänään ei aikarajoitteet meidän kohalla sovi universumiin. Koko täys sali moshaa sun edessä ekasta biisistä lähtien…Ei jumalauta rakastan tätä paikkaa ja hetkeä. Koko sali moshaa ja huutaa jatkuvasti, nyt ollaan sellasella areenalla, joka sopii. Aivan käsittämämättömän hyvä meininki, jotta saa varoa RORO:n pienessä lavalla että ei tule syliin yleisö. joo joo läpy läpy, en vittu anna plekuja sulle, ne on Musikantista ostettu ja maksaa rahaa. Hukkaan ilman suaki…noh vittu ota ota. Tosta tosta ja tosta sulle. Hei Pirjo, sulle myös tosta myös.

Keikkasettinä oli Horns alussa ja loput sitten myöhemmin. Koko tunteroinen meni varsin mallikkaasti ja hyvissä fiiliksissä. Uusia biisejä siis messissä, jotka pitäs nauhoittaa. Tää toimii kyllä ihan ”jumalautana”. Illan vedot taputeltu ja alkaa se kuuluisa ”seurustelu”. Allekirjoittanut näin nöyränä soittimen räplääjänä ole tottunut tälläiseen hämmentävään: ”You picture with us, yes?” Name here in poster, yes! Vodka? – YES, Mai sister wants picture of you and poster together – Can i hug you? Sure…sure…sure..yes ofc,

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-10
”Teardown releet ja Skullit Viron venäläisten halauksessa”

Tupla-kuula joutais varmaan näillä narvan puheilla ja tunnusteilla pyrkiä halliwoodiin, hä? ”Mitä, eikö vai, elä nyt”. Yöpaikka on portaitten alapäässä, eli dösä. Jokainen siis liikkukoon sinne koisaamaan omalla ajallaan. Voin sanoa että Narvassa on olutta ja Votkottia että mies vallan ”Hirnahtaa”. Nimmari ja posetus erinäisten viron venäläisten kanssa jatku siinä ihan liian kauan.

DocuVentureen. Kiitos Narva, Kiitos RORO-Art Club! Ihan ehottomasti top 3 paikka koskaan itselle keikkahommissa. Voi jumalauta, kiitos! Eli bileet, porukkaa, Dada dadaa – Laulu,  kun on paljon venäläiskielisiä tämä paikka. Onhan tossa tuo joki vaan välisä, joten äitee venäjätätä ollaan halaamassa sovalla etäisyydellä. Hyvä setti. Aivan vitun hyvä setti

Thank you Narva people, Special thans to RORO-Art Club. As i said to owner of this place, this is legendary place. As we agreeded that we might see Teardown here again, lets talk about that laters. Thatk you so much for this!!

Huomenna Kohti Tallinnaa, jossa seuraava keikka. Kahtellaan ja kahtellaan. Huomenna läpsytellään taas nilkuttavalla dösällä, joten erityisen ilon hetkiä varmaan siitä ei. Nyt hyvä perkele mutta vitulinen nälkä on. Missä on possu?

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-13

Teardown-Vuolla-Metal-invasion-tour-12