Teardown live at Skeletor Fest, Bar Rentukka 19.12.2014 Jyväskylä (FIN)

skeletor-festari-juliste-2014

Teardown live at Skeletor Fest, Bar Rentukka 19.12.2014 Jyväskylä, Finland
+ Tuhonsiemen
+ The Anderssons
+ Seuora
+ Suicidal Ride

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-19

”Oli synkkä ja myrskyisä yö. Käteni kouristelivat kylmyyttään, hapauilivat viimeistä savuketta rohtuneille huulilleni tai sitten viilentämään jotain muuta, koska kuumat tunteet laitetaan nyt jonoon sano Satan…. Vatsassa syöty sika kirkui ulos, edellisen yön unettomat suunnitelmat tuntuivat nyt turhilta. Se ei ollut piimää mitä halajin vaan roudaria orjapalkalla, lausuin sanat ”Saatanan selkä”, koska rahvaan selkä kääntyi itseään vastaan sekä Opelous – tuo ”Käry” toiselta nimeltään ei takaluukkuaan hevillä avaa. Nostin pipoani hieman pois silmiltäni, pyyhkäisin olemattoman kyyneleen pois poskeltani , suoristin kalsarit haitarin välistä – vai oliko se vain kuolaa, joka lensi suustani kun huusin taivaalle vitutustani. Alaontelossa suuren Lutakon, vuosia odottelin tahdin tanhua, huutojen suloa ja kielien kesyttäjää ennen kuin vapautus lähtöön oli valmis. Rentukka, nyt tulemme täältä ja hyvä heilahtaa.”

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-6
” Timmut lähtee tänäänkin – oink ja fak more”

Helvetin pitkä aika vierähtänyt sitten viime Tearin keikasta ja nyt sitten viimein ollaan mätön äärellä. Näiden perkeleen vuosien jälkeenkin hinkua niin maan vitusti.  Parilla uudella viisulla varustettu keikkasetti + välisoitot ja uus introitus odottaa tinttaamista ja onhan tässä vähän sellasta reunion fiilistä, koska tosiaan tovi vierähtänyt edellisestä. Tokihan tässä ollaan kirjoitettu helvetisti uutta materiaalia tulevalle kiekolle että ranteet ja pöytälaatikot notkuu. Uuuh voi kuule sanoa että tulevaa kannattaa kovana odottaa ilman Viagraa. Ens vuodelle onkin sitten jo varmistunut muutamat herkulliset vedot Vuolla:n kanssa tuola Viron maalla, lähellä SuperAlkoa! Hyvin tehty!

Festarin järjestäjänä Niko / Seuora ja hyvä fiilis päästä tosiaan veteleen headliner slotissa kun vielä legendaarinen, miksaajien aatelinen Pantteri-Harri tulee personal miksaajaksi Oulusta asti. Jumalavita sanon! Lämä pohjaan ja kuolaa poskelle siis! Saa nähä tosiaan kuinka nämä toimii – pilottihanke siis. Eli ei enään sitä vaivaannuttavaa hiljaisuutta saatana. Kiitos jeesus. Kyseinen 10min raita tuli tossa ”sävellettyä” jokunen kuukausi sitten ihan tostavaan. Uskokaa tai älkää, kitaristitkin osaa olla soittimen koskettelioita ihan narulle asti. Hä? Eikö? Iso kainalohan se on mielessä aina, kuten nuorella pelimannilla kuuluu olla.

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-3
” Mitä Patterimpi, sen parempi mute”

Huudeille siinä 5 maissa ja hötkyllä soundchekkiä ekana kun vikaslotti on illalla. Pantteri-Harri lateli ”Tuosta, tuosta ja tuosta” ja sittemmin kivuttomasti läpi. Rentukka tarjos mainiot pöperöt, kiitos niistä kokille. Sadistisella janolla meni, koska bartendeeriä was nowhere seen. Saattan.  Paineltiin sitten Halssilan Himalajalle kaatamaan kiisselit rinnuksille alkuillaksi. Sääli että missaa alkupään yhtyeet, koska mm. Tuhonsiemen kiinostaa Allekirjoittanutta erityisesti, koska kyseisen genren suurkuluttaja. Anderssonit on toinen highlight ja vittu aikataulu sanoo äpryk. Vitutututu…

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-5
”Pantteri-Harri ja syvät metallica miettteet: Sad but true ”

Arto veteli jälleen Teardown arsenaaliin akkarilla tiukkaa hommaa. Ihme ukko tämä meijä Artonaattor ku tuuppaa jatkuvasti niin perhanan kovaa riffiä kehiin että repiee järkiä hyvästä. Ukko kun puottaa kitaraa käytännössä yhtä kovaa kun kannuja saatana soikoot! Muulien panemista telkkarista ja leikkimielellä muutama miestä väkevämpi juoma naamaan lisempää (jep, se on ainaki tearissa sana). Laba ja Sauli meni säätämään jotain Laban kämpille ja lähtivät Rentukkaan ajoissa, toisinko loput Itkurokista. Joko joko lähtään perkele!!? Paljo kello on, missä on munakello? Ja kuka vittu nää oot? Mihi me ollaa menossa? …Eli vitullinen kiireytys ja nopee talliin kurkistus.

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-2
” Odota 50 kiertoa ja jotain saattaa tapahtua…”

Oltiin paikoilla by taxi siinä 10-11 välissä ja ilmeni että koko helvetin baari oli tyhjennetty palohälytyksen takia. Ei saatana. Master Ken ilmaiskoon fiilikset. Elikkä aikataulu kusasee kintuille mukavasti tunnilla. Kiitosta vaan sille vitun kyrvälle, joka tämän taholtansa aiheutti muissa tiloissa. Jos jotain mukavaa huonosta, Anderssonit oli vetämässä keikkaansa ja mukavasti kerkesin siis näkemään tämän Punk-aktin. Veikkaan että illan parhaimmat ja etenkin selkeimmät soundit just Anderssonilla särövähyydestä johtuen. Jäbät vetikin oikein mainion vedon! Perus Punkero! Sitten lähdinkin hakemaan lonkeron….

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-16

Niin, kuten sanottu, vitun aikataulu kusi 10-muna koko illalta ja sehän ei ole kuin miinusta sitten viimeselle slotille. Ihan vitun huonot fiilikset kun nautti savuketta pihalla ja katto kun porukka lappaa pihalle, Allekirjoittaneen työkavereista puhumattakaan. Joo-o otetaanko vitutuspipo nyt kehiin ja murjotellaan? Vitun posket. Nyt laitetaan isolleen ja katumusta muille hahahahah! Vaikka pyllyääniä muistuttavat fiilikset niin hoidetaan kotiin kusen hajuiset asetelmat. Vitutti kieltämättä että yksi raukkamainen palohälytys pistää pakan vituilleen ja sehän eskaloituu juuri vikalle slotille koviten. Saatanan haitarit. Kuten vanha vanha viidakon sanonta sanoo…” Älä keksi viidakon sanontoja kun et keksi yhtään huora”.

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-17
Live pictures by Martti Pohjosaho

Tearin settinä tänään, njastravi vaan:

* Uusi intro ja välimölyt
1. Horns
2. Glass idol
3. Dead Cry For The Sun
4. Uus Biisi 1
5. Blank Faces
6. Uus biisi 2
7. Everything ends here
8. My Cave

Eka biisi lähtee…kaksi ensimmäistä sointua, joo kyllä onnistuu. Sitten *Naps*, Skeba vetää kyrvät niin totaalisesti vireen kanssa että sieluun sattuu. Haista vittu sinä kitara, revin sun sielun riekaleiksi nyt – NYT. No Allekirjoittanut kyykkää ja moshaa ja lopulta LTD löytää vireensä. Saatanan rotta sanon, petturi huudan, miksi teit sen!? No anyway, lipastiin sitten ekaa vailla loppu veto kympin seteli munaan, vähä jazzia välissä mutta oli makeeta nähä että yllättävän paljon palohälyistä huolimatta porukkaa oli kattomassa Tearin keikkaa. Kiitos iso teille, ja lisempää kiitosta heille jotka tuli räyhäämään siihe lavan eteen!!! – Missä olitte aijemmi? Sättääänääää! Letkut ojoon, täälä palaa!

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-4
” Nuuhkaseppa kuule noista…jeeaa poiiiii – Tietää Pantteri, jonka nimi on Harri”

Suurten ja voimakkaiden ideoiden ja tuoksujen äärellä oli ajatus että viedään samana iltana kamat helvettiin tilataksilla…katoppaa keikkaliksaahan tuli….jaa ei pä tullu mitään perkele. Hyi vittu.  Noh mutta jätetään kamat makaamaan tänne. Arto, Katja ja Sauli lämäs tallan pohjaan kohti pohjoista samantien keikan jälkeen. Noh ei siinä, ellei muita keikkoja kerkeä varmistumaan niin jatketaan herbiinointia sitten ens kerralla Narvassa Viron mailla! Zaijaijai! Täpinää on jo valmiiki ihan vitusti! Kiitokset menee myös sille Rentukan pääjehulle, K-kuulamielelle, jonka nimee en nyt valitettavasti muista mutta toivottavasti se L-paita istuu!

Nallekarkit ei menny kuten piti mutta nähtävästi osu kama ja uppos tahoihin. Juho the ultimate merkkarimies myi Tearidown merkkareita kuin markkinoilla mustilainen karvahattuja konsanaan, pitää ottaa tääääääää…äääh? Janteri useemminkin merkkarimieheksi! ”Hyvin sä vedät, TUFF, haitari pengarista – TUFF, lokeri kymppiin – TUFF. No siis iso niiaus sukupuoleen kattomatta Juholle, lähet messiin myös ens kerralla? Vähän meni isoksi kainaloksi veto aluksi mutta ei siinä, kattilalla kun ottaa lusikasta niin saattaa vähä roistua välillä. Teardown kiittää erityisesti Suicidal Riden kavereita hyvistä kiisseli-istunnoista ja suurista filosofian sanoista = lysti. Illan päätteeksi sitten Halssilan Himalaja kutsuu….rumasti, Heikki on täälä, kaikki on täälä saatana. Sekasorto ja tuho. Tiukat mutta maskuliiniset jatkot tavallaan…sipsii ja limpparii…”aivaan”… ei siitä sen enempää. Kuka vittu sen taxin makso ja sille suharille osti sen mellipussi mistä se kiitteli sielä ABC:n jonosta lähtiessä?

Terveisin joulun punainen Alkoasukas, Henkisesti läski,
Allekirjoittanut

 

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-11
Pin-up kuvaukset taustalla ja krapuloidilla ei laseja mukana = mökötys

Teardown-MV-Suicide-ride-Rentukka-19122014

Teardown-Roadblog-The-Anderssons-Rentukka-19122014
” Anderssonin Teemulla on Spurgufirman paita ja saletisti basso jazzaa”

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-7Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-15

Teardown-Skeletor-Fest-19122014-Rentukka-18