Teardown Live @ Pub Katse, Jyväskylä 12.6.2014 (Fin)

Teardown-12072014-Pub-Katse-9

Teardown Live @ Pub Katse, Jyväskylä 12.6.2014 (Fin)

+ Manzana
+ Luxury Toys

Yllärivetona Katseen kutsu kävi Karoliinalta ja Benny Hill meiningit että saadaan reenattua setti kasaa kun kesäboogiet on vieny pitemmän korren vähän jokaiselta soitteluista. Puuhasteltu toki on tulevaa EP:tä hyvinki, joten ei tässä läskinä laiskoteltu ole. Lutakon aukiolla SuomiCock festarit menossa, perseet vatkaa mm. posken ja muun hömpötyksen tahdissa.

Voi loordi, kattellaa mite tuuppaa Katseelle sakkia illasta. Ennen kamojen roudausta muutama nopee survasu Lutakossa, ”suooli oli siinä”, kiitos. Hyvin rivakka on aikataulu osalla Tearin sakilla muutenkin tänään. Harvemmin tulee lämppärislottia erikseen pyydettyä, jotta Haapahornalaiset pääsee samantien tien päälle. Härregyyd. Manzana ja Luxury Toys myös mölyämässä lauteilla ja kerrassaan makia päästä boogeilemaan taas.

Teardown-12072014-Pub-Katse-6
” Istuppa poika sedän polvelle ja koplaa siitä keskikaulan kohdilta…”

Noh jaettu ilo vähemmän iloa itselle, joten kahtellaa millaset alkoasukkaat on osa porukasta ku valo lyö pilkkua. Rumpuja vaille backline meiltä ja ähinää riittää kesähelteessä. Alkaskohan oleen aika vaihtaa nokkahuiluun vaiko puolet pienempään reissukaappiin perkele. Katse tarjos jälleen napakat sapuskat Soppabaarissa mikä erittäin good ja sitä höpöhöpö pillupalli venailua sitte vaihteeksi, mitäpä sitä muuta ku odotellaan ja odotellaan….yäääh lieneen vois jo pikkuhiljaa alkaa keksimään jotain huimia aktiviteettejä kun joka perkeleen kerta tätä glamouria riittää. Mäkä mäkä tuutausant.

Teardown-12072014-Pub-Katse-1

Kajautettiin lämmittely slottiin sopiva, menevämpi setti kehiin ja ei siinä on persaus vatkaamaan. Varsin ok perusveto ilman kommelluksia siitä huitastiin. Vaikka lämpöä riitti noin 98,8 astetta lauteilla niin lisäähän tuota ois menny viel toki. Hikistä puuhaa että pitää tarkistella että onko helvetin springlerit päällä katossa. Sakkia ihan ok kellonaikaan nähden että ei itsensäkosketteluksi sentään mennyt. Rok kiitos. Katja ja Arto loikkas samantien pirkka-auton syliin ja polkas lämän pohjaan.

Teardown-12072014-Pub-Katse-8
Ari ”Keltsu” Keltamäen näkemyksiä ekalta Tearin Katseen keikalta, hahaha

Teardown-12072014-Pub-Katse-2

Täysterminaattori bäkkäribisseille, missä vitussa perinteinen Jallu? Hyppääkö Nykänen mäkiä? Osaako Urlikki soittaa tuplia? Luxury Toys loikkas seuraavaksi kehiin ja jäbät veti mainion setin. Allekirjoittaneelle uusi tuttavuus ja mii laikilaiki long taim. Manzana korjas potin tottakai ja zazaam! Tearin kolmen kopla piti kuppikunniaa yllä ja humaloidit irti. ”Äiti, olen Kemissä….eiku hengissä”.

Jees, jälleen varsin onnistunut veto ja setit. Nelivedolla pilkun jälkeen Halssilan huvilalle vielä jatkoille lahnan silmillä. Tuli siinä yhteen naapuriinkin sopivasti tutustuttua kun arvottiin porukkaa olko-ovesta sisään vielä, joten epäilemättä positiivinen ensitapaaminen tästäkin sitten sopivasti.

Yläpeti Alapeti, Kuka veti,
- Allekirjoittanut

Teardown-12072014-Pub-Katse-5 Teardown-12072014-Pub-Katse-3 Teardown-12072014-Pub-Katse-7